X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0

INREDNINGSTJÄNSTER


Vi erbjuder skräddarsydda inredningslösningar för privata och offentliga miljöer. Utifrån dina behov kan det innebära allt från en totalrenovering till ett möblemangsförslag. De vanligaste faserna för våra inredningsprojekt hittar du nedan.

1. INITIALT MÖTE

På första mötet diskuterar vi inredningsprojektets omfattning. Tillsammans kartlägger vi din personliga stil, samt undersöker vilken känsla och funktionalitet du är ute efter. Vårt fokus ligger alltid på att skapa sofistikerade utrymmen som reflekterar din personlighet och livsstil.

 

2. UPPMÄTNING

Vi kommer sedan att utföra mätningar på plats, där vi bedömer den befintliga situationen av samtliga utrymmen och tar hänsyn till framtida förändringar. Mätningarna tillåter oss att tidigt identifiera begränsningar i respektive utrymme. Dessa mätningar skissas upp i en CAD-ritad planlösning. 

 

3. PLANLÖSNING

Med hjälp av våra CAD-ritningar, och/eller befintliga arkitektritningar, kan vi hjälpa dig att optimera layouten av ditt hem. Hänsyn tas då till framtida arkitektoniska förändringar, möblemanget och dess placering. Olika alternativ till planlösningar presenteras sedan.

 

4. KONCEPTUTVECKLING

I det här skedet börjar vi blåsa liv i designen, där vi konkretiserar dina funktionella och estetiska behov. Vårt designteam utför en konceptualisering av utseendet, färgpalletter, materialval, texturer och mönster, så att du kan se, känna och förstå visionen.

 

5. DOKUMENTATION

Brittfurns team kommer noggrant att ta fram dokument och ritningar för skräddarsydda möbler, byggnadssnickerier och måttbeställda inredningssnickerier. Detta säkerställer att projektet får detaljerade dokument som fungerar som underlag för prissättnings- och byggnationsprocessen.

 

6. UPPHANDLING

Vi undersöker vilka entreprenörer lämpar sig bäst för ditt projekt. Vanligtvis består upphandlingsprocessen av en diskussion om projektets omfång, för att sedan hitta rätt entreprenad för rätt pris. Utifrån din budget och dina preferenser hjälper vi att välja rätt team för dig.

 

7. PROJEKTLEDNING 

Under konstruktionen och renovationen genomför vi regelbundna besök för att stödja involverade entreprenörer i inredningsprojektet. Framstegen, felsökningar och kvalitén kontrolleras ständigt. När den sista konstruktionsfasen är slutförd genomför vi en sista kvalitetskontroll.

 

8. FF&E

Tillsammans tar vi fram ett möblemang som reflekterar dina behov och preferenser, med unika pjäser från vårt nätverk av välrenommerade leverantörer. Utöver detta kan du även få allt från skräddarsydda möbler till belysning, mattor, konst och andra diverse inredningsaccessoarer.

 

9. FRAKT & INSTALLATION

I den sista fasen av produktionen koordinerar vi leveransen och installationen för en smidig inflyttning av dina möbler i linje med tidigare överenskommelser. Vi erbjuder även en stylingtjänst som försäkrar att ditt hem ser ut som ett inslag i ett inredningsmagasin.

 


SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR


PRISSÄTTNING

Det initiella mötet är kostnadsfritt och tar plats i Brittfurns designstudio. Mötet är ett till för att diskutera projektets krav, önskade resultat, budget, tidsram och potentiella samarbetspartners, för att i sin tur kunna avgöra projektets omfång. När det första mötet har genomförts skickar vi en offert med en tidsestimering av vårt arbete i ditt projekt.

Sedan 1:a januari 2019, ser våra timavgifter ut som följande:

DESIGN

1.100 kr / timme (ex. moms)

  • Tekniska ritningar för planlösningar, inredningssnickerier och möbeldesign.

  • En sammanställning av möblemang.

  • En sammanställning av dekorationer.

  • Projektkoncept.

  • Styling av dekorationsobjekt.

PROJEKTHANTERING

1.300 kr / timme (ex. moms)

 

  • Kundmöten och korrespondens.

  • Korrespondens och koordination av leverantörer och entreprenörer. 

  • Koordination av projekt på plats.


När offerten är godkänd skickas en förskottsbetalning om 50%. Under projektets gång kommer vi fakturera dig för de timmar som vi dedikerar till ditt projekt. Innan vi beställer möbelpjäser behöver vi en betalning för att påbörja produktionen. Vi skickar en faktura så fort du har bestämt att gå vidare med en möbelpjäs. Vänligen kontakta oss nedanför för att få mer information om våra inredningstjänster.

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard