X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0

FÖRETAG


På Brittfurn erbjuder vi företagskunder, arkitekter och inredare en långsiktig och personlig kontakt för att skapa bästa möjliga service. Vi hjälper dig och ditt företag med allt ifrån specialbeställningar av skräddarsydda möbler till offerter och enklare rådgivning om möbler och inredning. Boka ett möte med vår Key Account Manager på 08-661 70 80 eller skicka ett mail till info@brittfurn.se.

INSPIRATION


Långsiktiga affärer kräver långvarig design. Vi på Brittfurn erbjuder en rad olika skräddarsydda lösningar där kundens företagskultur och preferenser står i fokus. Den lyxiga och kvalitetssäkra internationella designen hos oss har attraherat bland annat ambassader, finansbolag och spelutvecklare. Med vårt exklusiva utbud av material och design kan vi erbjuda våra kunder personliga, vackra och inspirerande rum. Vårt mål är att med engagemang, kunskap och ett brett sortiment ge dig, dina medarbetare och kunder en miljö att trivas i.


INREDNINGSUPPDRAG


VARFÖR BRITTFURN?

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR


Hos oss har du möjlighet att få dina möbler skräddarsydda enligt önskemål. Allt för att skapa en personlig produkt som varar i generationer. Läs mer här om skräddarsydda möbler.

 

KVALITET


Vi samarbetar med några utav världens mest framstående designers och möbeltillverkare. Nogrant handplockade för att garantera yppersta kvalitet.

 

EXPERTIS


Med över tre decennier av erfarenhet och fackkunskap har vår filosofi alltid varit att skapa inredningar som återspeglar våra kunder och deras behov.

 

FINANSIERING


Vill du inte belasta ditt kassaflöde? Brittfurn erbjuder möjligheten att hyra eller leasa möbler för att sprida ut dina kostnader över en längre period.

 


Behöver du hjälp med din inredning? Kontakta oss via kontaktformuläret nedanför.

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard