X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0

INREDNINGSTJÄNST

Brittfurn erbjuder inredningstjänster inom de flesta områden. Mångfalden i vår service sträcker sig från kreativa inredningsarrangemang till att komplettera den nuvarande interiören. Tillsammans gör vi en konceptualisering av dina visioner. Vår personal visualiserar idéerna med hjälp av planskisser och inspirationstavlor, för att ge dig en klar och tydlig bild av det förväntade resultatet.


PROJEKT


PROCESSEN

Första Mötet

På uppstartsmötet diskuterar vi omfattningen av projektet och vilka möjligheter som finns när det kommer till genomförande. Tillsammans kartlägger vi din personliga stil, utforskar vilken känsla och funktion du är ute efter. För ytterligare inspiration granskar vi tidigare inredningsprojekt i linje med dina behov och visioner.

Konceptframtagning

En planritning utkristalliseras med utgångspunkt i rummets förutsättningar och dina önskemål. Därefter sker en konceptualiseringen av utförande, färgpalett, materialval och mönster. I produktframtagningen handplockar vi varor ur vårt standardsortiment och tar fram skräddarsydda lösningar, anpassat efter dina behov.

Projektbekräftelse

Inredningsprojektet redovisas i en produktkatalog tillsammans med en inspirationstavla och presumtiv planlösning. Vartefter underlaget bekräftats av dig, meddelar vi leverantörerna och produktionen inleds.

Planering

Vi hjälper dig med projektkoordinering vilket innefattar ett övergripande tidschema med viktiga datum och ledtider. Parallellt med produktionen påbörjas en preliminär logistiskplanering för leverans och installation.

Leverans & Installation

I slutskedet av produktionen samordnas leveransen av varorna och vårt team inreder ditt hem i enlighet med tidigare överenskommelse.

Uppföljning

Utifrån dina önskemål kompletteras inredningen med diverse accessoarer så som kuddar, plädar, gardiner, konst och mattor. 

 


Har du frågor gällande våra tjänster eller vill du boka in ett möte i vårt showroom? Kontakta oss gärna.

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard