X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
RADGIVNING

RÅDGIVNING

Välkommen att höra av dig till oss för att boka in ett möte. Vi har rådgivning gällande frågor om din inredning; allt från att definiera din stil, till att hitta passande kuddar till din soffa eller att skapa en skräddarsydd möbel efter dina önskemål. Ingen fråga är för stor eller liten för oss och vi strävar efter att alltid förse våra kunder med högklassig rådgivning. Besök vårt showroom på Sturegatan 20 för att få en genomgång av vår designstudio eller kontakta oss för att boka in ett hembesök.


Rådgivning i Designstudion

DESIGNSTUDION

 

I designstudion kan du skapa en personlig moodboard på plats och få tillgång till ett brett utbud av material. Välkommen in till en kreativ miljö där du kan leka med färger och materialval. Titta närmare på olika tyger, tapeter, träslag, läder, metalldetaljer, marmor och stenar. Vi erbjuder även möjligheten att titta på tidigare inredningsprojekt och skräddarsydda möbler för inspiration. Tillgång finns även till ingående information om samtliga produkter från Brittfurn och de leverantörer vi erbjuder.


Rådgivning och Hembesök

HEMBESÖK

 

Vill du få rådgivning om din inredning kan du boka ett hembesök för att få råd på plats. Väl hemma hos dig går vi igenom möjligheterna med din inredning och mäter upp de rum som ska inredas. Vi lyssnar på dina önskemål för att kunna skapa den bästa tänkbara miljön efter din vision.


Har du frågor gällande våra tjänster eller vill du boka in ett möte i vårt showroom? Kontakta gärna oss nedan.

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard