X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0

JUSTERINGAR

Det är inte alltid den befintliga möbeln är exakt som man har tänkt sig. Exempelvis kan den ha en annan formgivning, sakna detaljer som skulle komplettera din befintliga inredning eller sakna det lilla extra för att bli den perfekta möbeln du drömt om. Med några av våra leverantörer finns det möjlighet att justera detaljer på befintliga modeller så att det passar dina estetiska och praktiska behov. R.E.H. Kennedy erbjuder justeringar för trämöbler och Georg Smith erbjuder justeringar för klädda möbler. Samtliga justeringar bekräftas med skisser.


R.E.H. Kennedy

Erbjuder justeringar som att lägga till en hylla eller låda. Ger möjlighet till att ändra ben, exempelvis till några nättare varianter. Du kan välja fritt bland olika handtag samt bordskivor. Exempelvis erbjuds material som läder och sten istället för trä. Elektronik kan byggas in i möblerna med plats för uttag. Utöver detta kan andra ändringar göras som att lägg till extra iläggsskivor till matbord.

Läs mer

George Smith

Erbjuder justering av specifika delar av möbeln, exempelvis kan du skala upp rygghöjden eller sänka armstöden. Delar kan läggas till eller tas bort från möbeln, såsom en schäslong kan utefter önskemål fås med eller utan fotstöd. Om önskas kan formgivningen justeras, en rak soffa kan göras kurvig. Dessutom kan exempelvis en kjol läggas till soffan och sömmarna kan justeras till en utvald sömn som du önskar.

LÄS MER


Har du frågor gällande våra tjänster eller vill du boka in ett möte i vårt showroom? Kontakta gärna oss nedan.

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard